Gry Stenstad

GRY STENSTAD, skuespiller

Gry bor i Asker med mannen sin og har to voksne barn. Da hun vokste opp i Bærum var hun aktiv med ballet og revy. Etter mange års pause startet hun opp igjen med teater i 2007. Siden da har Gry vært med i mange produksjoner og har hatt flere oppdrag som skuespiller i kortfilmer, reklamefilmer og en musikkvideo. Hun liker å synge og danse, og utfordrer gjerne seg selv på nye prosjekter. Til daglig jobber hun som interiørdesigner og zumbainstruktør.

 

Ingebjørg Nordli

INGEBJØRG NORDLI, skuespiller

Ingebjørg er bosatt i Oslo. Hun har spilt i 15 produksjoner i BÆTS – fra og med mars 2003. Hun har bla spilt fru Beline i Den innbilt syke av Molière, Lavina i Det lykkelige valg av Nils Kjær og Olympia i Fattigdom og hovmod av Holberg. Ingebjørg har spilt teater siden barneskoleårene. Hun spilte barneteater i frigruppe i fem år før hun begynte i BÆTS, hvor hun spilte forestillinger ved bibliotek, sykehus og kjøpesentre. Om sommeren spilte Ingebjørg spel som bla Bærumsspillet, Spelet om Emma Hjort og Maridalsspillet. Barnehage er hennes daglige virke.

Emil Bech Stenstad

EMIL BECH STENSTAD, skuespiller

Emil kommer fra Asker. Etter teaterlinja på Steinerskolen i Bærum har han deltatt i mange ulike produksjoner. Han ble plukket ut til å delta med en monolog på festforestillingen i Bærum kulturhus i 2012. Han har hatt statistroller  i begge forestillingene Kongeblod på Akershus festning og deltatt i Limaspillet og musikalen The Addams Family i Ullensaker kulturhus. Emil har medvirket flere ganger i Bærumspillene, sist i Kampen om Vøyengutta og Jul på Vøyen. Emil synger, spiller gitar og lager egne låter. 
Emil spiller egentlig teater i Teaterlaget BUL, men har steppet inn for oss i BÆTS helt på tampen, pga sykdom.

Maja Korbøl

MAJA KORBØL, skuespiller og makeup-artist

Maja bor i et lite kollektiv i Oslo med en venninne og en hund. Hun jobber til vanlig frilans som fotograf og makeup-artist, i tillegg til deltidsjobb i barnehage. Amatørteater har hun holdt på med siden hun gikk på barneskolen, både på og av scenen. De senere årene har hun også jobbet profesjonelt innen teater som sminkør. I Bærum har hun blant annet jobbet som sminkør på Rykkinn Teater (Rykte) sine forestillinger «Troll kan temmes» og «Hamlet igjen og igjen», og som både sminkør og regiassistent på Bærumsspillet på Grini, «De tause heltene».

Bent Kvalvik

BENT KVALVIK, skuespiller

Bent bor i Oslo. Til daglig forskningsbibliotekar på Nasjonalbiblioteket. Erfaring fra Studentteateret Immaturus i Bergen (1990-98), spilte der bla i La mennesket leve (1991), Arabiske netter (1992) og Prøysen-kabareten Du ska få en dag i mårå (1996-97) og hadde regi på oppsetninger av bla Den skallete sangerinnen (1992), Hvem er Ernest? (1993), Anne Franks dagbok (1995) og Seks personer søker en forfatter (1998). I BÆTS (fra 2006) roller i bla Dragen (2008), Det lykkelige valg (2010), Den innbilt syke (2014), regi på Lady Windermeres vifte (2011) og Ingen kjenner dagen (2012).

 

Andrew Cornell

ANDREW CORNELL, skuespiller

Andrew er gift og bor på Jong i Bærum. Han jobber til daglig som lektor ved Holtet videregående skole. Andrew flyttet fra Skottland til Norge i 1982. I tillegg til teater har han også stor interesse for hage. Han ble medlem av BÆTS i 2010 og har deltatt som skuespiller i fire oppsetninger så langt. Første Det lykkelige valg (2010), så Helten på den grønne øya (2015), Vår lille frue (2016) og Arsenikk og gamle kniplinger (2019). Han har spilt prest, politimann, fyllik og poet.

Ninni-Anett Brynsett

NINNI-ANETT BRYNSETT SØRUM, skuespiller

Ninni er fra Bærum. Hun jobber i skole og SFO og har fagbrev i barne- og ungdomsarbeid. Ninni har gått på Stabekk teaterskole fra hun var liten. Hun har vært statist i Brødrene Dal og Luftens helter og i 2016 var hun med i en teatergruppe for unge voksne som laget en forestilling som ble spilt på Lille Scene i Sandvika. I 2017 og 2018 spilte hun i Bærumspillene «De tause heltene», om fangene som satt på Grini, og «Brambani, mannen som skapte Sandvika». Sommeren 2019 var Ninni med i spelet «Kampen om Wøyengutta», og i desember var hun med i «Jul på Wøyen». Dette synes hun var store opplevelser. Drømmen er å bli filmskuespiller.

Erling Klaussen

ERLING KLAUSSEN, skuespiller

Erling har bodd i Bærum hele sitt liv. Å underholde startet han med i 1963 på Solhaug i Lommedalen. En revygruppe, Løvsprett, ble Erlings debut. Løvsprett satte opp vår- og høstrevyer med både egne nummer samt revynumre fra Chat Noir som Erling husket utenat. I 1981 ble Bærum teaterselskap (BÆTS) stiftet og Erling ble med helt fra starten av! Erling har deltatt i ca 50 oppsetninger og har tolket mange, store roller gjennom disse årene.

Stian Oftedal

STIAN OFTEDAL, skuespiller

Stian bor i Asker. Da han vokste opp i Bærum var han aktiv med breakdance og skyting. Han er veldig interessert i engelsk fotball. Stian er også med i Rykkinn teater (Rykte). Han har hatt noen oppdrag som statist på tv og i andre teaterstykker. Stian startet sin teaterkarriere i Rykking Teater (Rykte) i 2010/2011 og er fortsatt aktiv der. Han liker å danse innenfor teater. Til daglig jobber han som service rørlegger i Oras avd. Sandvika.

Ivar Bright Myhre

IVAR BRIGHT MYHRE, skuespiller

Ivar rundet 85 i desember 2017, og hjemme på Billingstad kom det gratulasjoner fra de to døtrene med familier. Sang- og musikkvenner ringte også, og på Facebook var det hyggelige hilsener fra BÆTS-kolleger som han ble kjent med da han meldte seg til tjeneste på de skrå bredder for 13 år siden. Ivar var allerede «scenevant» som musiker og journalist – og som programleder i NRK, der han for øvrig fikk utdannelse som TV-producer/regissør. Tidligere jobbet han med reklame og PR.

Josefine Hellerud

JOSEFINE HELLERUD, skuespiller

Josefine bor på Disen sammen med sin samboer. Hun er født og oppvokst i Bærum og da hun var liten gikk hun på ballett og kor. Hun studerte drama på Rud videregående skole, musikk og teater på Ringerike folkehøgskole og skuespill og musikalteater på LIPA. Josefine tar sangoppdrag og spiller for tiden inn egne låter i studio. Ellers studerer hun ungdom, kultur og trosopplæring på Menighetsfakultetet og har praksis i Ten-sing i Skøyen menighet. Hun trives aller best på scenen eller på turer med hunden sin Jenny.

Marianne Følling

MARIANNE FØLLING, skuespiller

Marianne er bosatt i Oslo og ny i BÆTS høsten 2019. Da hun deltok på teaterkurs ved Oslo kulturskole for et par år siden, ble lysten til å gå til scenen igjen virkelig vekket. Så da tilbudet kom om en rolle i neste BÆTS-oppsetning, var det rene gavepakken til hennes indre skuespiller! Marianne tilbragte flere ungdomsår med Elisabeth Gordings barne- og ungdomsteater, og har deltatt på revyer og skoleoppsetninger. Til daglig er Marianne kommunikasjonsrådgiver – når hun ikke er ute og løper.